Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Βάσει της διάταξης της παρ. 2 του άρθρου 69 του Ν. 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€ με Φ.Π.Α. πρέπει να εξοφλούνται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό μέσο (κάρτα πληρωμών, τραπεζική κατάθεση κλπ).

Προσοχή: Δεν εκτελούνται παραγγελίες για πελάτες λιανικής (δεν εκδίδονται αποδείξεις λιανικής πώλησης). Εκδίδεται μόνο Τιμολόγιο Πώλησης για εμπόρους και επαγγελματίες.

1. Μετρητοίς, στο κατάστημά μας
: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας και για παραγγελίες έως 500€ με Φ.Π.Α.

2. Με κάρτα, στο κατάστημά μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας. Το κατάστημα διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών
POS (VISA, Mastercard, Maestro, εκτός American Express).


3. Με αντικαταβολή: Για αποστολές με Γενική Ταχυδρομική (courier) ή με ΕΛ.ΤΑ. ή με ταχυμεταφορικές (courier) της επιλογής σας και για παραγγελίες έως 200€ με Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας στο ταχυδρομείο ή στον μεταφορέα, με την παραλαβή του δέματος, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

4. Με κατάθεση σε τράπεζα (e-banking ή φυσικό κατάστημα): Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική (courier), με ΕΛ.ΤΑ., με πρακτορεία μεταφορών, με ταχυμεταφορικές (courier) της επιλογή σας, με μεταφορικά μέσα Selen Lab και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τράπεζα. Η πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είναι υποχρεωτική για:

 • Για αποστολές με μεταφορική εταιρεία / πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής).
 • Για αποστολές με ΕΛ.ΤΑ. ή με ταχυμεταφορικές (courier) και για παραγγελίες άνω των 200€ με Φ.Π.Α.
 • Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με μεταφορικά μέσα Selen Lab (μόνο για εντός Αττικής) και για παραγγελίες άνω των 500€ με Φ.Π.Α.

  Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε φυσικό κατάστημα ή ηλεκτρονικά (web banking), σε μία εκ των δύο από τις παρακάτω τράπεζες:

  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η : Αν η κατάθεση δεν γίνει σε κάποια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος, επιβαρύνει τον εντολέα - επιλογή: OUR. Αν γίνει επιλογή για χρέωση τραπεζικών εξόδων από κοινού: SHA, θα πρέπει να καταθέσετε 3€ περισσότερα, ώστε να καλύψετε όλα τα έξοδα συναλλαγής (όχι μόνο της τράπεζάς σας) και το τελικό ποσό που θα μεταφερθεί στον λογαριασμό μας να είναι στο ακέραιο - ίσο με την αξία της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραγγελία δεν θα μπορεί να εκτελεστεί.

  Εθνική Τράπεζα
  Δικαιούχος: Αφοί Σεληνίδη και Συνεργάτες Ο.Ε.
  ΙΒΑΝ: GR3301107130000071344005690

  Alpha Bank
  Δικαιούχος: Αφοί Σεληνίδη και Συνεργάτες Ο.Ε.
  ΙΒΑΝ: GR1101401250259002320001812

  Σημείωση: Εφόσον επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων από το τμήμα πωλήσεων, θα λάβετε νέο e-mail με θέμα "Αναμονή Κατάθεσης", με τα στοιχεία των λογαριασμών (IBAN) και τον κωδικό της παραγγελίας που θα πρέπει να δηλώσετε στην αιτιολογία κατάθεσης, για να προχωρήσετε στην πληρωμή. Παρακαλούμε ελέγξτε και στο φάκελο "Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία" (spam).

  5. Μετρητοίς, στο χώρο σας: Για αποστολές με μεταφορικά μέσα της Selen Lab και για παραγγελίες από 60€ έως 500€ με Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας μετρητοίς κατά την παράδοση του δέματος στο χώρο σας. Μόνο για εντός Αττικής.

Ελάχιστη παραγγελία προϊόντων για αποστολές:

 • 20€ με Φ.Π.Α. για ταχυμεταφορικές (courier) ή για πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής) ή για ΕΛ.ΤΑ.
 • 60€ με Φ.Π.Α. για μεταφορικά μέσα Selen Lab (μόνο για εντός Αττικής).

Μέγιστη παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • 3.100€ με Φ.Π.Α. Για  μεγαλύτερες παραγγελίες, καλέστε στο 2104917230.

Για συνολικές αγορές προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα, άνω των:

 • 90€ με Φ.Π.Α., έχετε έκπτωση -25%.
  Η έκπτωση γίνεται αυτόματα στο καλάθι σας, με τη συμπλήρωση του παραπάνω ποσού.