Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Βάσει της διάταξης της παρ. 2 του άρθρου 69 του Ν. 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€ με Φ.Π.Α. πρέπει να εξοφλούνται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό μέσο (κάρτα πληρωμών, τραπεζική κατάθεση κλπ).

 1. Μετρητοίς, στην έδρα μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας και για παραγγελίες έως 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α.

 2. Με κάρτα, στην έδρα μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας. Το κατάστημα διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών (χρεωστικών, πιστωτικών, προπληρωμένων, ΕΚΤΟΣ American Express), POS.

 3. Με αντικαταβολή: Για αποστολές με ΕΛ.ΤΑ. ή με ταχυμεταφορικές (courier) και για παραγγελίες έως 200€ χωρίς Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας στο ταχυδρομείο ή στον μεταφορέα, αντίστοιχα, με την παραλαβή του δέματος.

 4. Με κατάθεση σε τράπεζα (e-banking ή φυσικό κατάστημα): Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με ΕΛ.ΤΑ., με πρακτορεία μεταφορών, με ταχυμεταφορικές, με μεταφορικά μέσα Selen Lab και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τράπεζα. Η πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είναι υποχρεωτική για:
   
  • Για αποστολές με μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο μεταφορών).
  • Για αποστολές με ΕΛ.ΤΑ. ή με ταχυμεταφορικές (courier) και για παραγγελίες άνω των 200€ χωρίς Φ.Π.Α.
  • Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με μεταφορικά μέσα Selen Lab (μόνο εντός Αττικής) και για παραγγελίες άνω των 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α.

   Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε φυσικό κατάστημα ή ηλεκτρονικά (web banking), σε μία εκ των δύο από τις παρακάτω τράπεζες:

   Προσοχή: Η πληρωμή σε τράπεζα μπορεί να γίνει εφόσον επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων από το τμήμα πωλήσεων. Μετά την επιβεβαίωση, θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα "Αναμονή Κατάθεσης" για να προχωρήσετε στην πληρωμή.

   Εθνική Τράπεζα
   Δικαιούχος: Αφοί Σεληνίδη και Συνεργάτες Ο.Ε.
   ΙΒΑΝ: GR3301107130000071344005690

   Alpha Bank
   Δικαιούχος: Αφοί Σεληνίδη και Συνεργάτες Ο.Ε.
   ΙΒΑΝ: GR1101401250259002320001812

   Αν η κατάθεση γίνει σε άλλες τράπεζες εκτός των αναγραφόμενων, η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος, επιβαρύνει τον αγοραστή. Ισχύει επιπλέον χρέωση +4€ όταν υπάρχει μόνο η επιλογή SHA και όχι OUR, για τα έξοδα εντολής. Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε είναι το ποσό της παραγγελίας σας συν την τραπεζική επιβάρυνση των 4€.

Ελάχιστη παραγγελία προϊόντων για αποστολές:

 • 20€ χωρίς Φ.Π.Α. για ταχυμεταφορική (courier) της επιλογής σας.
 • 50€ χωρίς Φ.Π.Α. για πρακτορείο μεταφορών ή για ΕΛ.ΤΑ.
 • 400€ χωρίς Φ.Π.Α. για μεταφορικά μέσα Selen Lab (μόνο εντός Αττικής).

Μέγιστη παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • 2.500€ χωρίς Φ.Π.Α. Για παραγγελίες μεγαλύτερες αυτού του ποσού, καλέστε στο 2104917230.

Για συνολικές αγορές προϊόντων άνω των:

 • 200€ χωρίς Φ.Π.Α., τα έξοδα αποστολής με ΕΛ.ΤΑ. ή με πρακτορείο μεταφορών, τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας.
 • 400€ χωρίς Φ.Π.Α. και μόνο εντός Αττικής, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με μεταφορικά μέσα της Selen Lab, χωρίς έξοδα αποστολής.