Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Βάσει της διάταξης της παρ. 2 του άρθρου 69 του Ν. 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€ με Φ.Π.Α. πρέπει να εξοφλούνται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό μέσο (κάρτα πληρωμών, τραπεζική κατάθεση κλπ).

1. Μετρητοίς, στην έδρα μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας και για παραγγελίες έως 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α.

2. Με κάρτα, στην έδρα μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας. Το κατάστημα διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών
POS (VISA, Mastercard, Maestro, εκτός American Express).

3. Με αντικαταβολή: Για αποστολές με Γενική Ταχυδρομική (courier) ή με ΕΛ.ΤΑ. ή με ταχυμεταφορικές (courier) της επιλογής σας και για παραγγελίες έως 200€ χωρίς Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας στο ταχυδρομείο ή στον μεταφορέα, με την παραλαβή του δέματος.

4. Με κατάθεση σε τράπεζα (e-banking ή φυσικό κατάστημα): Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική (courier), με ΕΛ.ΤΑ., με πρακτορεία μεταφορών, με ταχυμεταφορικές (courier) της επιλογή σας, με μεταφορικά μέσα Selen Lab και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τράπεζα. Η πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είναι υποχρεωτική για:

 • Για αποστολές με μεταφορική εταιρεία / πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής).
 • Για αποστολές με ΕΛ.ΤΑ. ή με ταχυμεταφορικές (courier) και για παραγγελίες άνω των 200€ χωρίς Φ.Π.Α.
 • Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με μεταφορικά μέσα Selen Lab (μόνο για εντός Αττικής) και για παραγγελίες άνω των 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α.

  Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε φυσικό κατάστημα ή ηλεκτρονικά (web banking), σε μία εκ των δύο από τις παρακάτω τράπεζες:

  Προσοχή: Η πληρωμή σε τράπεζα μπορεί να γίνει εφόσον επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων από το τμήμα πωλήσεων. Μετά την επιβεβαίωση, θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα "Αναμονή Κατάθεσης" για να προχωρήσετε στην πληρωμή.

  Εθνική Τράπεζα
  Δικαιούχος: Αφοί Σεληνίδη και Συνεργάτες Ο.Ε.
  ΙΒΑΝ: GR3301107130000071344005690

  Alpha Bank
  Δικαιούχος: Αφοί Σεληνίδη και Συνεργάτες Ο.Ε.
  ΙΒΑΝ: GR1101401250259002320001812

  Αν η κατάθεση δεν γίνει σε κάποια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος, επιβαρύνει τον εντολέα - επιλογή: OUR. Αν γίνει επιλογή από κοινού SHA και όχι OUR για τα έξοδα συναλλαγής, ισχύει επιπλέον χρέωση 4€. Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε είναι το ποσό της παραγγελίας σας συν την τραπεζική επιβάρυνση των 4€.

5. Μετρητοίς, στο χώρο σας: Για αποστολές με μεταφορικά μέσα της Selen Lab και για παραγγελίες από 100€ έως 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας μετρητοίς κατά την παράδοση του δέματος στο χώρο σας. Μόνο για εντός Αττικής.

Ελάχιστη παραγγελία προϊόντων για αποστολές:

 • 20€ χωρίς Φ.Π.Α. για ταχυμεταφορικές (courier) ή για πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής) ή για ΕΛ.ΤΑ.
 • 100€ χωρίς Φ.Π.Α. για μεταφορικά μέσα Selen Lab (μόνο για εντός Αττικής).

Μέγιστη παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • 2.500€ χωρίς Φ.Π.Α. Για  μεγαλύτερες παραγγελίες, καλέστε στο 2104917230.

Για συνολικές αγορές προϊόντων άνω των:

 • 100€ χωρίς Φ.Π.Α., τα έξοδα αποστολής με ΕΛ.ΤΑ. ή με πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής), τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας.
 • 200€ χωρίς Φ.Π.Α., τα έξοδα αποστολής με Γενική Ταχυδρομική (courier) ή με μεταφορικά μέσα της Selen Lab (μόνο για εντός Αττικής), τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας.