Εγγύηση ασφαλούς μεταφοράς:

Τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή και βεβαιώνεται η άριστη κατάστασή τους. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στη συσκευασία επιδιώκοντας την ασφαλέστερη και σωστότερη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα, η κάθε παραγγελία αποστέλλεται σε ανθεκτικό χαρτοκιβώτιο με την ανάλογη ευδιάκριτη σήμανση «Προσοχή Εύθραυστο» σε όλες τις πλευρές. Τα είδη τυλίγονται σε προστατευτικό υλικό (π.χ. αεροπλάστ) και τοποθετούνται σε μικρότερα κουτιά και στη συνέχεια στο τελικό χαρτοκιβώτιο, προσθέτοντας κατάλληλο υλικό (όπως πεπιεσμένες λωρίδες χαρτιού) για την πλήρωση των κενών σε όλα τα στάδια της συσκευασίας. Για την εύκολη μεταφορά και για την ενίσχυση της αντοχής του, το τελικό χαρτοκιβώτιο δένεται περιμετρικά με πλαστικό τσέρκι. Επιπλέον, ανάλογα με τον όγκο και το βάρος τους, κάποια προϊόντα μπορεί να τοποθετούνται σε ξύλινο κουτί (κασετίνα) ή σε κουτί με χωρίσματα ή σε θήκη από φελιζόλ ή σε ξύλινη βαλίτσα μεταφοράς ή σε συνδυασμό αυτών (αναγράφεται στην περιγραφή του προϊόντος). Σε περίπτωση που παραλάβετε φθαρμένα προϊόντα θα οφείλεται στην εξαιρετικά λανθασμένη διαχείριση του δέματος από τους μεταφορείς-ταχυμεταφορείς.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τη ΔΩΡΕΑΝ επισκευή / αντικατάστασή τους με την προϋπόθεση να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@selenlab.gr το αργότερο εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής, αναφέροντας τον αριθμό παραστατικού πώλησης και τον κωδικό του φθαρμένου προϊόντος. Στο e-mail σας να υπάρχουν απαραιτήτως φωτογραφίες του προϊόντος όσο πιο αναλυτικά γίνεται (πως το βρήκατε μέσα στο κουτί, το σημείο φθοράς από κοντά κλπ). Μπορεί να σας ζητηθεί να αποστείλετε το προϊόν στο κατάστημά μας για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή. Η επαναποστολή των προϊόντων θα είναι δυνατή εφόσον η αξία τους ξεπερνά τα 20€ με Φ.Π.Α. και η επιλογή του μεταφορέα γίνεται από την εταιρεία. Αν η αξία είναι μικρότερη, η παραλαβή πρέπει να γίνει από το κατάστημά μας και αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, εντός 14 εργάσιμων ημερών, σε τραπεζικό λογαριασμό (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα).

Εγγύηση καλής λειτουργίας:

Τα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία αγοράς-τιμολόγησης (με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς). Στο χρονικό αυτό διάστημα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με άλλο ίσης αξίας. Η εγγύηση δεν καλύπτει:

α. Εύθραυστα αντικείμενα.

β. Βλάβες λόγω λανθασμένης χρήσης του προϊόντος ή μετατροπών που έγιναν χωρίς την έγκρισή μας.

γ. Χρήση οργάνου εκτός των ορίων προδιαγραφών του ή σύνδεσής του με μη συμβατό εξοπλισμό.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή ή η αντικατάσταση του προϊόντος, γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών, σε τραπεζικό λογαριασμό (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα).