Πλυντρίδες Αερίων, Κεφαλές

Πλυντρίδες Αερίων,

Κεφαλές

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

29,70 € χωρίς Φ.Π.Α.

36,83 €  με Φ.Π.Α. 24%

Παρακαλούμε, επιλέξτε:

Περιγραφή

Κεφαλές πλυντρίδων αερίων Dreschel ή Impinger, με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Κωδικός

Περιγραφή

ΧΗ.380.250

Κεφαλές πλυντρίδων αερίων Dreschel, με NS34/35A για τη φιάλη. Μήκος εισερχόμενου στελέχους: 16cm

KA.380.103

Κεφαλές πλυντρίδων αερίων Impinger, με NS29/32A για τη φιάλη. Με σφαιρικά εσμυρίσματα Β19Α & Β19Θ στα εκατέρωθεν στελέχη. Με βαλβίδα μη επιστροφής και γυάλινο πορώδες φίλτρο Por: 2 (40-90μm). Μήκος εισερχόμενου στελέχους: 16cm

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα παραπάνω, η τελική τιμή πώλησης θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σας για: τα εσμυρίσματα της φιάλης και των εκατέρωθεν στελεχών,  το μήκος του εισερχόμενου στελέχους στη φιάλη (μήκος στελέχους χωρίς το μήκος του εσμυρίσματος) και τα ειδικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά (π.χ. πορώδες φίλτρο ή βαλβίδα μη επιστροφής). Κατά την παραγγελία διευκρινίστε: α) τα εσμυρίσματα για τη φιάλη και τα εκατέρωθεν στελέχη, β) το μήκος του εισερχόμενου στελέχους και γ) τα ειδικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο ("Ρωτήστε μας για αυτό το προϊόν") για να πληροφορηθείτε το ακριβές κόστος κατασκευής της πλυντρίδας, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Δίνεται η δυνατότητα κατασκευής κεφαλών πλυντρίδων με διαφορετικές διαστάσεις, εσμυρίσματα και τεχνικά χαρακτηριστικά. Διαθέσιμες 3-4 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
 • Ρωτήστε μας για αυτό το προϊόν
 • Στείλτε την ερώτησή σας για αυτό το προϊόν

  Πλυντρίδες Αερίων, Κεφαλές

  Πλυντρίδες Αερίων, Κεφαλές

  Πλυντρίδες Αερίων,

  Κεφαλές

  Συμπληρώστε τα πεδία :

  * Απαιτούμενα πεδία


  Προστασια Προσωπικων Δεδομενων

  Δείτε επίσης