Φιάλες - Δοχεία Πλυντρίδων

Φιάλες - Δοχεία

Πλυντρίδων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

35,64 € χωρίς Φ.Π.Α.

44,19 €  με Φ.Π.Α. 24%

Παρακαλούμε, επιλέξτε:

Περιγραφή

Φιάλες – δοχεία πλύσης κυλινδρικά με επίπεδο πυθμένα για πλυντρίδες, με NS29/32Θ και συνολικό μήκος: 20cm αλλά με διαφορετική εξωτερική διάμετρο (Ø), σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Κωδικός

Περιγραφή

KA.971.0

Φιάλες – δοχεία πλύσης κυλινδρικά με επίπεδο πυθμένα για πλυντρίδες, Ø εξωτερική: 42mm, Συνολικό μήκος: 20cm, NS29/32Θ, 150ml

KA.971.3

Φιάλες – δοχεία πλύσης κυλινδρικά με επίπεδο πυθμένα για πλυντρίδες, Ø εξωτερική: 56mm, Συνολικό μήκος: 20cm, NS29/32Θ, 300ml

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα παραπάνω, η τελική τιμή πώλησης θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σας για: το εσμύρισμα της φιάλης, το συνολικό μήκος της και την εξωτερική διάμετρο (Ø) της. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ("Ρωτήστε μας για αυτό το προϊόν") για να πληροφορηθείτε το ακριβές κόστος κατασκευής της φιάλης, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.


Δίνεται η δυνατότητα κατασκευής φιαλών - δοχείων πλυντρίδων με διαφορετικές διαστάσεις και εσμύρισμα. Διαθέσιμες 3-4 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
 • Ρωτήστε μας για αυτό το προϊόν
 • Στείλτε την ερώτησή σας για αυτό το προϊόν

  Φιάλες - Δοχεία Πλυντρίδων

  Φιάλες - Δοχεία Πλυντρίδων

  Φιάλες - Δοχεία

  Πλυντρίδων

  Συμπληρώστε τα πεδία :

  * Απαιτούμενα πεδία


  Προστασια Προσωπικων Δεδομενων